Badkamers

Badkamers met oog voor detail

Titel

Wilt u……
• uw badkamer renoveren?
• een complete badkamer met verrassende details?
• uw badkamer aanpassen voor mindervaliden?
• van uw lekkende badkamer af?

Wij installeren uw badkamer met oog voor detail en denken mee in oplossingen.

Elke ruimte vraagt om specifieke aandacht. Een kleine badkamer houden we graag zo ruimtelijk mogelijk maar dient wel praktisch in gebruik te zijn.

Een grote badkamer moet een sfeervolle uitstraling krijgen. Daarom passen we veel maatwerk oplossingen toe zodat de verhoudingen kloppen.

Wij denken met u mee en creëren slimme oplossingen. Zoals een spiegelkast in de muur. Een douchecabine uitgebouwd in een kast. Een shampoohouder in de muur. Of slim geplaatste verlichting.

Wij installeren badkamers van kwalitatief goede badkamerspecialisten zoals Filippo Wooncenter Ermelo en Van de Pol Wonen

Van slopen tot afkitten. Wij regelen het voor u. En houden uw huis netjes.
U heeft één aanspreekpunt waardoor u weet waar u aan toe bent.

Is uw badkamer lek? Wij lossen het voor u op!

Ook douches en toiletten renoveren en installeren wij voor u!

renovatie-keuken-ermelo-putten-harderwijk
 • Mijn kantoor aan huis was erg donker. Door de royale vlakke lichtkoepel boven mijn werkplek, heb ik een licht en modern kantoor gekregen.

  Dhr Molenaar
  Ermelo
 • Wij wilden een veranda laten bouwen. Maar raakten daardoor veel daglicht kwijt. Bouwbedrijf Wallet heeft een jnbraakwerende en isolerende daklicht gemaakt van 1.40 bij 3.50 mtr. Nu hebben we er een heerlijke leefruimte bij.

  Familie Heimensen
  Putten
 • Ik had een inbouwkast op de overloop nodig. Maar wilde niet dat dit opviel. Bram Wallet maakte de kast voor ons. Als je boven komt zie je hem niet eens staan, zo mooi weggewerkt!

  Familie Dorst
  Harderwijk
 • Er kwam een nieuw centraal afzuigsysteem in ons huis. Daardoor moest er een groot gat in mijn pas geverfde badkamerplafond geboord worden. Bram Wallet kwam met een diamantboor op statief. Hij boorde het gat zo secuur dat overschilderen niet eens nodig was.

  Mevrouw Timmers
  Nijkerk
 • Wij wonen aan een drukke straat. Toen ons dak vervangen moest worden adviseerde Wallet geluidswerende isolatieplaten in plaats van Unidek. De geluidshinder is veel minder geworden. Daar hadden we zelf niet aan gedacht.

  Familie Landman
  Ermelo
 • Ik wilde al heel lang een bergingszolder. Maar had geen idee waar de trap moest komen. Rein Wallet kwam met het idee waar de trap moest komen. Rein Wallet kwam met het idee vlizotrap in het toilet te maken. Ik ben nog steeds erg blij met de extra ruimte.

 • Wij kochten een ’70 woning. Een ruime maar eenvoudige recht-toerecht-aan woning. Met behulp van vader en zoon Wallet en de samenwerkende architect is ons huis omgetoverd tot een modern huis van deze tijd met veel inhoud.

  Familie Glismeijer
  Putten

Soms zit ik op de bank en heb ik ineens de oplossing! Wij denken mee

Rein Wallet (eigenaar)